Home   /   Despre-noi
Despre noi

Am ales să vedem lumea nemărginit de frumoasă și credem cu încăpățânare în realizarea dorințelor.  Suntem aici pentru cei în care spiritul de aventură s-a născut și care au entuziasmul de a descoperi "noi teritorii". Pasionații de călătorii sunt oameni cu o viziune aparte, care îndrăznesc  să viseze dincolo de bariere.
 
Flysky este modul nostru de a vedea lumea.

FlySky s-a născut din entuziasmul, spiritul de aventură, dar și din munca susținută a echipei noastre și ambiția de a fi cei mai buni. Experiența și pasiunea pentru călătorii ne-au îndrumat pas cu pas pentru a construi cu răbdare și devotament această agenție de turism prezentă pe piață încă din 1997, menită să vă ofere o percepție diferită despre lume.

Echipa noastră este formată din persoane creative și specialiști în domeniu, lucru care ne permite să oferim servicii de înaltă calitate. Ajutăm clienții să își planifice călătoria până la cel mai mic detaliu, în cel mai simplu mod pentru că venim în întâmpinarea lor cu toate informațiile și sfaturile necesare, astfel economisesc timp și bani.

Împreună găsim cele mai convenabile oferte pentru bilete de avion, vacanțe, cazare, city-break-uri și asigurări de călătorie, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de vacanță. Este important pentru noi să vă aflăm părerile și comentariile, deoarece este cel mai bun mod de a evolua în acord cu așteptările dumneavoastră.
 
1 De ce Flysky?

 • Este uşor şi vă ajută să economisiţi timp şi bani pentru că aveţi la dispoziţie toate ofertele companiilor aeriene de linie din întreaga lume actualizate în timp real.
 • Suntem alături de dumneavoastră pentru a gasi împreuna cele mai avantajose şi ieftine bilete fără intermediari şi alte costuri adiţionale.
 • Consultanţii noştri vă stau la dispoziţie cu informaţii suplimentare, iar siguranţa tranzacţiilor efectuate este garantată de cele mai noi tehnologii utilizate de site-ul nostru.
 • Mai mult, venim în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră cu oferte speciale pentru city break-uri, circuite sau sejururi si ne ocupăm de asigurările medicale de călătorie, astfel încât să vă bucuraţi de vacantă pe deplin.
 
2 Date de contact

Fix: (+4)031.82.82.266
Fax: (+4)021.23.03.466
E-mail: rezervari@flysky.ro
Program Call Center: 
L-V: 09.00 - 20.00
S-D: 09.00 - 15.00

Adresa: Str. Munţii Tatra Nr.11, Sector 1, Bucuresti
Program Agenţie: L-V: 09.00 - 17.00

Urmareste-ne si pe:
Google + - Facebook - Twitter

 
3 Partenerii noştri:

 • Travelport.
  Combină primul loc pe piaţa online cu o ofertă solidă către agenţiile de turism, soluţii pentru clienţii corporativi sau individuali ai acestora, prin Worldspan™ şi Galileo™ dar şi alte produse adiţionale precum Travelport E-Pricing™ şi Travelport Universal API™. Suntem gata să răspundem necesităţilor evoluţiei companiei dumneavoastră.
 • Generali Asigurări.
  Vrei să îţi protejezi familia şi bunurile, să îţi pui compania la adăpost de pierderi financiare sau pur şi simplu să ai investiţiile în siguranţă? Vă oferim cele mai bune pachete de asigurări pentru persoane fizice (locuinţe, raspundere civilă, vacanţe şi călătorii, auto, viaţă, sănătate) şi persoane juridice (transport, angajaţi, răspundere civilă, auto, IMM, birouri şi cabinete profesionale, asigurări tehnice).
 • RomCard
  Lider în România pentru furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare. Activitatea firmei include: autorizarea tranzacţiilor cu carduri (front office), administrare baze de date, switching naţional şi internaţional, decontarea şi procesarea tranzacţiilor cu carduri (back office), soluţie "3DSecure" la cheie pentru băncile acceptatoare şi emitente pentru servicii e-comerce "Verified by Visa" şi "MasterCard SecureCode".
 • Hotels Combined
  HC vă permite să căutaţi şi să comparaţi instantaneu preţurile şi disponibilitatea camerelor de hotel de pe principalele site-uri de turism, cum ar fi Expedia, Hotels.com, Venere, Laterooms, EasyToBook (şi multe altele) - toate în lista de rezultate a aceleiaşi căutări. HotelsCombined.com găseşte cele mai bune oferte de hoteluri de pe principalele site-uri de turism cu o singură căutare, simplă şi rapidă. Fără taxe sau preţuri majorate - 100% gratuit!
   
 
© FlySky.ro 1997 - 2019
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
069 430 90 40 15
rezervari@flysky.ro


Call center:
L-V: 08.00 - 19.00 / S-D: 08.00 - 14.00

 

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.