Home   /   Bilete-de-avion   /   Amsterdam
Plecare:
Către:
Clasa:

Data plecării:
Data întoarcerii:

Adulţi:
Copii (2-12):
Infanţi (0-2):
Date de contact:
(+4) 031 82 82 266
(+4) 021 23 03 466
rezervari@flysky.ro


Call Center:
L-V: 9 AM - 8 PM
S-D: 9 AM - 3 PM

Amsterdam - Orașul contrastelor

............. Printr-o îmbinare armonioasă între vechi și nou, clădiri încărcate de istorie, pub-uri dintre cele mai diferite, cultură, muzică, restaurante și plăceri interzise, Amsterdam-ul rămâne una dintre destinațiile favorite pentru vacanță. Această metropolă se bucură de turism în fiecare sezon, fiind vizitat anual de peste 3.5 milioane de turiști. Deși sediul Guvernului olandez se aflムla Haga, Amsterdamul este capitala oficială fiind și cel mai mare oraș din Olanda. Este recunoscut în lume pentru toleranța socială și aclamat de iubitorii de arhitectură.

 

             Istoria sa începe cu un mic oraș pescăresc, pe malul râului Amstel. Favorizați și de poziția geografică, locuitorii l-au transformat într-un port important, astfel, Amsterdam-ul s-a dezvoltat spectaculos ajungând un mare centru comercial din Europa.


 
             Fie că ești un împătimit iubitor de arhitectură și dorești să vizitezi câteva dintre muzeele recunoscute internațional sau poate dorești să faci o plimbare prin piața de flori din inima Amsterdam-ului și ești în căutare de o vacanță ieșită din comun plină de experiențe unice, acest oraș se ambiționează să se ridice la pretențiile fiecărui vizitator. Pe lângă renumitele atracții turistice precum casa lui Anne Frank, Rijksmusem sau Muzeul Van Gogh,  te poți bucura de numeroasele muzee neconvenționale. O plimbare seara pe unul dintre fermecătoarele poduri și o cafea servită într-o bruin caffe, cafenea brună, denumită astfel datorită interioarelor din lemn și a tavanelor pătate de fumul de țigară, sunt lucrurile pe care orice turist ar trebui să le facă pentru a simți din plin farmecul acestui vechi oraș.


 
            Cum ajungi în Amsterdam?

 
 Aeroportul Schiphol, al patrulea ca mărime din lume, este situat doar la câțiva kilometri de oraș. De aici poți lua trenul care te va lasă la Gara Centrală din Amsterdam.

Continent:

Ţară:




© FlySky.ro 1997 - 2021
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Program:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.