Home   /   Bilete-de-avion   /   Beirut
Plecare:
Către:
Clasa:

Data plecării:
Data întoarcerii:

Adulţi:
Copii (2-12):
Infanţi (0-2):
Date de contact:
(+4) 031 82 82 266
(+4) 021 23 03 466
rezervari@flysky.ro


Call Center:
L-V: 9 AM - 8 PM
S-D: 9 AM - 3 PM

Beirut – Dorința de redefinire

............. Beirut se află pe coasta Mării Mediterane, la poalele muntelui Liban, și este un loc care impresionează în primul rând prin puterea sa de a se reinventa. Este cel mai mare oraș din Liban și cel mai important centru cultural și comercial al țării. Ambiția localnicilor se reflectă în miile de clădiri moderne și extravagante ridicate într-un timp relativ scurt. Deși are un trecut zbuciumat, această metropolă emană energie, dorință de viață și redefinire.

 
             Referințe istorice despre aces loc apar acum 5000 de ani, însă unii oameni de știință plasează apariția acestuia acum 20 000 de ani, ceea ce l-ar face cel mai vechi oraș din lume. Primii care s-au așezat aici sunt fenicienii. Orașul s-a dezvoltat puternic sub dominația Imperiului Roman când a fost numit Colonia Julia Agusta Felix Berythus și a căpătat drepturi de oraș-stat roman. Atunci a fost înființată celebra Școală de Drept, care i-a adus faimă. De-a lungul istoriei, Beirut a fost deseori invadat.

 

 
             Orașul are o istorie sângeroasă în spate, însă acest lucru nu i-a descurajat pe localnici să-l transforme într-o capitală plină de viață, de clădiri moderne, restaurante, cafenele, magazine prestigioase și hoteluri luxoase. Oamenii de aici nu și-au uitat originile și trecutul, onorându-le  prin monumente, relicve coloniale și moschei vechi. O vacanță în Beirut nu este completă fără o vizită la Muzeul Național unde obiecte din perioada feniciană, greacă și romană sunt expuse cu mândrie. Piața Place des Martyrs este dedicată liderilor rezistenței antiotomane. Aici puteți vizita un monument frumos al orașului, moscheea Mohamed al-Amin, cu o arhitectură grandioasă. Universitatea Americană din Beirut este una dintre cele mai bune instituții de învățământ din regiune. Faleza Corniche oferă posibilitatea turiștilor să admire răsăritul de soare din apropierea Stâncilor Porumbelului, un arc de stânci format natural în Marea Mediterană și de asemenea frumusețea Muntelui Liban. Odată cu venirea nopții, orașul pare să se trezească la viață. Un deliciu pentru turiști o constituie bucătăria libaneză care este recunoscută în întreaga lume pentru savoarea sa, și bineînțeles pentru celebra baclava.

 
             Cum ajungi în Beirut?

 
 Aeroportul Internațional Rafik Hariri se află la sud de oraș, la 7 km. De aici puteți lua taxiuri ale aeroportului, taxiuri normale, mașini de închiriat sau microbuze private.

Continent:

Ţară:
© FlySky.ro 1997 - 2021
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Program:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.