Home   /   Bilete-de-avion   /   Boston
Plecare:
Către:
Clasa:

Data plecării:
Data întoarcerii:

Adulţi:
Copii (2-12):
Infanţi (0-2):
Date de contact:
(+4) 031 82 82 266
(+4) 021 23 03 466
rezervari@flysky.ro


Call Center:
L-V: 9 AM - 8 PM
S-D: 9 AM - 3 PM

Boston – „Leagănul Libertății "

............. Acest oraș prestigios este recunoscut internațional pentru cele peste 100 de instituții de învățământ superior printre care se numără și universități cu reputație precum Harvard, Massachusetts Institute of Techonolgy (MIT) și Cambridge. Boston este un oraș fermecător, cu o istorie îndelungată în spate, fiind unul dintre cele mai vechi orașe din Statele Unite. Este un oraș emblematic datorită rolului pe care l-a avut în Revoluția Americană, adesea fiind numit și „Leagănul Libertații ”. Cultura și istoria sa se întrepătrund armonios cu viața modernă oferind turiștilor o mulțime de atracții turistice precum festivaluri renumite, teatru, muzică, parcuri pline de verdeață, cafenele , cluburi dar și multe muzee, monumente și clădiri istorice cu arhitectură în care predomină stilul irlandez. Această metropolă este capitala statului american Massachusetts și un important centru cultural și economic.

 

             Referințe despre așezări în acesta zonă apar cu 5000 de ani i.e.n.. În anul 1630 coloniștii puritani veniți din Anglia au pus bazele acestui oraș. La început i-au pus numele Trimountaine, iar mai târziu a fost redenumit Boston. În această perioadă a fost ridicată Boston Latin School (prima școală publică care încă funcționează) și Roxbury Latin School, dovedind dezvoltarea pe care a cunoscut-o orașul în acea perioadă. În 1770 a avut loc Revoluția Americană în urma încercărilor britanicilor de a controla cele treisprezece colonii. Acest oraș a fost martor a mai multor evenimente sângeroase din acea perioadă precum Masacrul din Boston, Revolta Ceaiului, Bătălia de la Lexington și Concord, bătălia de la Bunker Hill și asediul din Boston. Comerțul internațional a prosperat după Revoluție, astfel a devenit un port foarte important și bogat. În timpul războaielor napoleoniene comerțul maritim a fost limitat, astfel a fost nevoit să-și îndrepte atenția spre industria de manufacturare a textilelor. Populația a început să crească odată cu valurile de imigranți precum irlandezi, sirieni, canadieni, francezi, ruși, germani și libanezi, iar după Marele Incediu din Boston în 1872, și-a extins teritoriul anexând și orașele apropiate. În secolul XX, Boston a cunoscut o dezvoltare culturală și economică oferind construcții impresionante, cele mai bune servicii medicale din țară și găzduiește universități recunoscute pe plan internațional.

          
              Acest oraș are sufletul mereu tânăr, deși are în spate o istorie tumultoasă care și-a lăsat amprenta în multe contructii și monumente frumoase. Este recunoscut în toată lumea ca un centru important educațional, dar și pentru distracția care o oferă. Pentru a descoperi trecutul acestui oraș străvechi puteți opta pentru Freedom Trail care vă oferă posibilitatea de a vizita 16 obiective turistice importante precum comuna Bostonului, Casa de Stat Massachusetts, Park Street Church, Granary Burying Ground, Capela Regelui, Statuia lui Benjamin Franklin și situl primei școli publice, Old Corner Bookstore, Old South Meeting House, Old State House, locul în care s-a dat bătălia Masacrului, Faneuil Hall, Paul Rever House, Biserica Vechiului Nord și Constituția USS. De asemenea, puteți intra în nenumăratele muzee precum Muzeul de Arte Fine, Muzeul Stewart Gardner și Muzeul de Știință. Această metropolă găzduiește Grădina Publică, cea mai veche din țara, unde vă puteți relaxa. În Boston veți simți pulsul tânăr al acestui oraș plimbându-vă pe străzile aglomerate și puteți gusta din farmecul vieții moderne ce se manifestă în baruri cochete, magazine, restaurante, evenimente și festivaluri precum Festivalul de Arte din Boston și Festivalul de Muzicムdin Boston.

 


 
             Cum ajungi în Boston?

 
 Aeroportul Internațional Logan se află în estul orașului. De aici puteți lua taxiul sau autobuzul până în centru.

 

 

Continent:

Ţară:
© FlySky.ro 1997 - 2021
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Program:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.