Home   /   Bilete-de-avion   /   BuenosAires
Plecare:
Către:
Clasa:

Data plecării:
Data întoarcerii:

Adulţi:
Copii (2-12):
Infanţi (0-2):
Date de contact:
(+4) 031 82 82 266
(+4) 021 23 03 466
rezervari@flysky.ro


Call Center:
L-V: 9 AM - 8 PM
S-D: 9 AM - 3 PM

Buenos Aires – Pasiune pentru tango

..............Capitala Argentinei înseamnă tradiție, oameni primitori și pasiune pentru tango. Așezat pe coasta oceanului Atlantic, în regiunea Rio de la Plata, Buenos Aires este un port însorit cu o istorie reflectată în monumente și clădiri care îmbină diferite stiluri și influențe. Fascinația și dorința de a te reîntoarce aici este dată de viața culturală intensă,  poveștile oamenilor, spectacolele de tango și descoperirea unei destinații unice ce vibrează de energie. Muzica se aude până la răsăritul soarelui. Localnicii, numiți a€œportenos, sunt mândri de orașul și tradițiile lor. Buenos Aires te așteaptă să descoperi mâncarea excepțională, să te relaxezi, să dansezi și să te lași sedus, adică să trăiești clipa.    

 
            Orașul a fost fondat inițial de Pedro de Mendoza în 1536 și purta numele Ciudad de Nuestra Señora Santa María del Buen Ayre. În urma atacurilor indigenilor, coloniștii au fost nevoiți să plece. În 1580, Juan de Garay a refondat acest frumos oraș. Avantajat de ieșirea la Oceanul Atlantic s-a dezvoltat rapid începând cu 1776. Deși orașul și-a consolidat forțele pentru a se apăra de invazii, de-a lungul istoriei a fost cucerit de britanici și spanioli. În 1810, în Buenos Aires a izbucnit Revoluția din Mai, eveniment care a marcat începerea Războiului de Independență. În 1816 s-a declarat în mod formal independentă față de Spania. Metropola imensă de astăzi, împărțită în 48 de cartiere (barrios), este un important centru cultural și economic din America de Sud.


            Fiecare cartier din Buenos Aires are propria identitate și oferă turiștilor posibilitatea de a alege din atracțiile turistice variate. Cartierul La Boca, spre exemplu, fascinează prin casele vopsite în culori diferite și restaurante cu mâncare ce-ți încântă simțurile. Aici veți găsi și stadionul de fotbal Boca Juniors, echipa celebrului Diego Maradona. O priveliște superbă asupra docurilor este oferită de Muzeul de Arte Frumoase care găzduiește lucrările pictorului Benito Quinquela Martin. Cel mai vechi cartier este San Telmo unde în fiecare duminică are loc târgul de antichități. Cafenele, baruri, teatre elegante, clădiri impresionante cu arhitectură predominant europeană sunt câteva din lucrurile pe care le pune la dispoziție acest oraș. Catedrala Metropolitană din Buenos Aires se află în centrul orașului, în Plaza de Mayo. A fost reconstruită în secolul al XVIII-lea și impresionează prin arhitectura compusă dintr-un amestec de stiluri. Tangoul reprezintă sufletul orașului, iar o noapte petrecută într-o milonga (cluburi de tango) dezvăluie o lume în care pasiunea pentru dans este copleșitoare și emoționantă. El Querandi este un restaurant cu o vechime de peste 80 de ani, recunoscut pentru spectacolele sale de tango. Buenos Aires oferă o gamă variată de catedrale și muzee precum Muzeul Național de Artă, Muzeul de Artă Populară sau Muzeul Copiilor. Orașul este recunoscut pentru bulevardele, străzile și zonele dedicate cumpărăturilor precum bulevardele Santa Fe și Corrientes, strada Florida și zona Once. Imaginea Evitei Peron, prima doamnă a Argentinei, este încă vie în sufletele argentinienilor, dedicându-i un muzeu ce păstrează obiecte personale, fotografii, piese vestimentare. De asemenea, în cimitirul din Recoleta, există mausoleul unde se odihnesc Juan și Evita Peron. Deși Buenos Aires este puternic influențat de cultura europeană, își păstrează o notă unică de oraș argentinian, în care senzualitatea dansului se îmbină cu pofta de viață imensă ce se resimte pretutindeni.

 
            Cum ajungi în Buenos Aires?

 
 Aeroportul Internațional Ezeiza se află la 35 km distanță de sudul orașului. 

Continent:

Ţară:
© FlySky.ro 1997 - 2021
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Program:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.