Home   /   Bilete-de-avion   /   LosAngeles
Plecare:
Către:
Clasa:

Data plecării:
Data întoarcerii:

Adulţi:
Copii (2-12):
Infanţi (0-2):
Date de contact:
(+4) 031 82 82 266
(+4) 021 23 03 466
rezervari@flysky.ro


Call Center:
L-V: 9 AM - 8 PM
S-D: 9 AM - 3 PM

Los Angeles – Tărâmul făgăduinței

                  Când spui L.A. te gândești inevitabil la mărețul semn Hollywood din Parcul Griffith și visezi cu ochii deschiși la celebritate și zile însorite. Acest oraș seducător și tânăr, unde „căutătorii de aur” s-au transformat în „căutătorii de vise”, fascinează întotdeauna pentru că se confundă ușor cu lumea sclipitoare a cinematografiei. Așezat în sudul Californiei, pe coasta Pacificului, a înglobat de-a lungul timpului o mulțime de orășele și suburbii devenid a doua metropolă americană ca mărime, după New York. Este unul dintre cele mai importante centre științifice, culturale, tehnologice, educaționale și comerciale ale lumii. La 26 de km de „Orașul  Îngerilor” se întind lin spre mare, plaje luxoase și faimoase precum cele din Malibu sau Long Beach  care o să vă ofere apusuri de soare de neuitat, în timp ce briza oceanică o să vă mângâie pielea bronzată.

 

                 În urmă cu mii de ani, Tongva( Gabrieleños) și Chumash au colonizat partea de coastă a acestui oraș, însă cu adevărat, istoria Los Angesului începe în 1781 când spaniolii au întemeiat  aici orașul „El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles”, aparținând Mexicului. În anul 1821 și-a declarat independența față de Spania, iar în timpul războiului Americano-Mexican din 1848, după o serie de bătălii, a devenit parte integrantă din Statele Unite ale Americii. Construirea căilor ferate și descoperirea petrolului au favoritzat o dezvoltare puternică, iar odată cu stabilirea marilor studiouri cinematografice și anexarea Hollywoodului în 1910, a început să se contureze viitorul strălucit al metropolei. 

                 Marea provocare în L.A. este să-l cunoști cu adevărat, să te plimbi pe bulevardele însorite în speranța că te vei întâlni cu o celebritate, să te lași absorbit de lumea magică a filmului, să-i apreciezi diversitatea etnică și culturală și să trăiești „visul american”. Deși este un oraș relativ nou, se mândrește cu o mulțime de obiective turistice printre care se numără muzee și galerii de artă recunoscute internațional precum Museum of Art, Getty Center și Gallery Row.  În Hollywood puteți vizita unele dintre cele mai mari studiouri precum Paramount, Fox și Warner Brothers, Universal sau Teatrul Dolby care găzduiește anual ceremonia de decernare a premiilor Oscar. TCL Chinese Theatre reflectă ani de glorie ai marilor actori precum Charlie Chaplin sau Marion Davies. În apropiere aveți ocazia să mergeți pe Hollywood Boulevard Walk of Fame, recunoscut în întreaga lume. În Beverly Hills veți admira frumoasele reședințe ale vedetelor, iar Sunset Strip o să vă redefinească conceptul despre distracție. Una dintre cele mai importante atracții este Civic Center, un imens complex de clădiri guvernamentale. Aici se află o mulțime de clădiri federale inclusiv Curtea Penală unde a avut loc în 1995 procesul lui OJ Simpson. În imediata apropiere puteți vedea și locul în care a fost fondat orașul în 1781, parcul istoric El Pueblo de Los Angeles, care păstrează multe dintre clădirile originale. O atracție majoră a orașului este Disneyland, lumea magică a desenului animat, destinată atât copiilor, cât și adulților. Pentru a trăi o experiență specială și a simți din plin atmosfera specifică orașului  vă recomandăm să participați la un meci de baschet la arena modernă Staples Center, al uneia dintre echipe locale precum Los Angeles Lakers sau Los Angeles Clippers.
 
                 Cum ajungi în Los Angeles?
 
 Aeroportul din Los Angeles se află la o distanță de doar 24 de kilometri de oraș și este cel mai mare aeroport din California.
 
 

Continent:

Ţară:
© FlySky.ro 1997 - 2021
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Program:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.