Home   /   Bilete-de-avion   /   Miami
Plecare:
Către:
Clasa:

Data plecării:
Data întoarcerii:

Adulţi:
Copii (2-12):
Infanţi (0-2):
Date de contact:
(+4) 031 82 82 266
(+4) 021 23 03 466
rezervari@flysky.ro


Call Center:
L-V: 9 AM - 8 PM
S-D: 9 AM - 3 PM

Miami – Un vis latino-american

                 În sud-estul Floridei, pe coasta Atlanticului, se află unul dintre cele mai elegante și bogate orașe din Statele Unite ale Americii. Miami este cald și prietenos, mângâiat de razele soarelui aproape în fiecare zi, un loc de o frumusețe naturală incredibilă, susținut de nenumăratele facilități moderne precum hoteluri de lux, magazine, baruri și restaurante cochete, câștigându-și renumele mondial de paradis turistic. Se diferențiază de alte metropole prin identitatea sa multiculturală, având cel mai mare procent de rezidenți străini din lume. Este numit și Capitala Americii Latine datorită culturii latine ce se află în plină expansiune. Este una dintre cele mai frumoase zone urbane ale țării, orașul arhitecturii extravagante și al oamenilor frumoși care o să vă arate cum se trăiește intens și fabulos.
 
                Zona aceasta a fost locuită acum o mie de ani de nativii americani  tequestas. Începuturile acestei metropole nu erau deloc promițătoare, Miami a fost întemeiat aproximativ acum 100 de ani de magnatul Henry Flagel când și-a extins calea ferată pentru a aduce fructe din sud. Al Capone s-a refugiat aici în perioada prohibiției, fugind de poliția din Chicago. În 1896 a primit statutul de oraș, având doar trei sute de locuitori. Miami a început să se dezvolte în jurul anilor 1920, dar a întâmpinat o mulțime de dificultăți care au dus la stagnarea sa precum uragane, prăbușirea pieței imobiliare și criza economică care a început în 1930. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial a jucat un rol important datorită poziției sale pe coasta Atlanticului. În 1950 Fidel Castro a ajuns la putere. Mulți cubanezi și-au căutat refugiul în acest loc. Între ani 1980-1990 a cunoscut din nou o perioadă întunecată, caracterizată de proteste și catastrofe naturale. La sfârșitul secolului al XX-lea lucrurile se liniștesc și Miami evoluează uimitor devenind un important centru financiar, economic, cultural și artistic al Statelor Unite.
 
                Miami este o metropolă înfloritoare, exotică, care își cucerește turiștii cu plaje spectaculoase, palmieri înalți, albastrul incredibil al cerului și al oceanului, oferind o gamă largă de oportunități de distracție. A fost numit și „Cel mai curat oraș din America” datorită numeroaselor spații verzi de care dispune, calității aerului și a străzilor curate. Viața de noapte este incendiară, animată de prezența multor cluburi și pub-uri cunoscute în întreaga lume. Downtown este amplasat în est și este inima orașului. Reprezintă centrul de afaceri, plin de zgârie-nori impozanți în care își au sediul cele mai importante bănci. Aici veți putea vizita și o mulțime de muzee și galerii de artă interesante precum Frost Art Museum, History Miami, Art Basel Miami și Miami Science Museum. În apropiere se află portul Miami, cel mai mare port de croazieră din lume. Miami Beach este situat în estul orașului, iar aici veți găsi stațiuni cunoscute precum Beach, renumită pentru arhitectura Art Deco,  plajele sale aurii și hotelurile excepționale. Farmecul acestui oraș este dat mai ales de cartierele sale diferite precum Little Havana, situată la vest de centrul orașului, care găzduiește comunitatea cubaneză. Atmosfera deosebită este încântătoare, aici veți găsi o mulțime de cafenele și restaurante specifice, iar Festivalul Calle Ocho care are loc anual face străzile să vibreze. Deși este un oraș dinamic și vizitat pe tot parcursulul anului de o mulțime de turiști, în Miami veți găsi multe zone în care vă puteți bucura de liniște și de peisaje superbe precum Parcul Bayfront, Matheson Hammock Park sau Barnacle State Historic Site unde se află și Casa Lipitoare, construită de Comandorul Ralph Munroe la sfârșitul secolului al XIX-lea.


 
                Cum ajungi în Miami?
 
 Orașul este deservit de Aeroportul Internațional Miami (MIA) și Aeroportul Fort Lauderdale. MIA este situat mai aproape de oraș.
 
 

Continent:

Ţară:
© FlySky.ro 1997 - 2021
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Program:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.