Home   /   Bilete-de-avion   /   PuntaCana
Plecare:
Către:
Clasa:

Data plecării:
Data întoarcerii:

Adulţi:
Copii (2-12):
Infanţi (0-2):
Date de contact:
(+4) 031 82 82 266
(+4) 021 23 03 466
rezervari@flysky.ro


Call Center:
L-V: 9 AM - 8 PM
S-D: 9 AM - 3 PM

Punta Cana – tărâmul însorit

               Faimoasă în întreaga lume pentru plajele perfecte, mângâiate de razele blânde ale soarelui aproape în fiecare zi,  Punta Cana este situată pe coasta estică a Republicii Dominicane, în locul unde Marea Caraibelor se întâlneşte cu Atlanticul. Staţiunea este definiţia a ceea ce înseamnă “all-inclusive” şi lux, oferind servicii impecabile şi peisaje cum doar în vise se mai pot întâlni. Aici vei experimenta vacanţa într-un mod unic, capabilă să satisfacă până şi cele mai pretenţioase gusturi. De altfel, nu-i de mirare că se numără printre destinaţiile de top, oferind nenumărate oportunităţi de a petrece timpul liber şi fiind un mic paradis pentru iubitorii de sport, aventură şi zile însorite.

              Insula a fost locuită sute de ani de indienii numiţi Taino. Primii care au colonizat zona au fost spaniolii care în cele din urmă au cedat francezilor partea de vest, teritoriul pe care este acum Haiti. De-a lungul timpului Republica Dominicană (Santo Domingo) s-a luptat continuu pentru câştigarea independenţei, însă acest lucru s-a înfăptuit cu greu. În 1969 un grup de investitori americani au cumpărat teren pe coasta de est a Republicii Dominicane, în provincia Altagracia. Zona era acoperită de junglă inpenetrabilă şi câteva sate mici de pescari, dar plajele superbe au fost printre primele motive pentru care s-a dorit investirea în acest proiect. Antrepenorul dominican Frank R. Rainieri s-a alăturat investitorilor, având dorinţa de a forma o staţiune care să respecte mediul înconjurător ,dar care să ofere şi servicii de înaltă clasă. Primul hotel a fost ridicat în 1971. În 1984 a fost construit Aeroportul Internaţional Punta Cana care a dus la înflorirea turismului.  Această staţiune continuă să se dezvolte, fiind una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă din lume.

 

              Punta Cana merită toată atenţia celor care se hotărăsc să călătorească în Caraibe. Resorturile şi hotelurile de aici oferă servicii de înaltă clasă, fiind înconjurate de grădini spectaculoase, lagune şi palmieri. Arhitectura acestora îmbină stiluri inspirate din modele spaniole cu cele tradiţionale dominicane, iar perfecţiunea detaliilor este uimitoare. Staţiunea este înconjurată de plaje exotice cu nisip alb, palmieri şi cocotieri, iar apele azurii şi liniştite sunt perfecte pentru practicarea sporturilor acvatice şi înot. Plajele cele mai căutate din zonă sunt Macao, Uvero Alto, El Cortecito, Las Corales, Arena Gorda, Cabeza de Toro Punta Cana, Cabo Engano şi Bavaro care este de asemenea, un centru comercial plin de mall-uri, bănci, magazine, baruri şi cluburi. Viaţa de noapte din Punta Cana este activă, având o mulţime de cluburi şi terase pline până în zorii zilei. Din această staţiune se organizează excursii către multe oraşe ale Republicii Dominicane cum ar fi Salvaleon de Higuey, capitala provinciei La Altagracia, în care puteţi vizita câteva obiective importante precum Basilica Catolică care a fost ridicată în 1962 de doi arhitecti francezi. Pentru cei îndrăgostiţi de sport şi activitate în aer liber, această staţiune este un paradis oferind surfing, snorkeling, scufundări, pescuit şi plimbări în larg cu barca, safari, echitaţie sau golf pe unul din cele 12 terenuri profesioniste pe care le aveţi la dispoziţie. La 100 km vest se află insula Saona care se bucură de o frumuseţe naturală rar întâlnită. Punta Cana este recunoscută pentru scufundări şi pentru plajele încântătoare.

 

               Cum ajungi în Punta Cana?

 

Aeroportul Internaţional Punta Cana se află la aproximativ 35 de km de oraş. De aici puteţi lua autobuzul sau taxiul.

 

Continent:

Ţară:
© FlySky.ro 1997 - 2021
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Program:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.