Home   /   Despre-noi-de

Despre noi

             Am ales să vedem lumea nemărginit de frumoasă și credem cu încăpățânare în realizarea dorințelor.  Suntem aici pentru cei în care spiritul de aventură s-a născut și care au entuziasmul de a descoperi "noi teritorii". Pasionații de călătorii sunt oameni cu o viziune aparte, care îndrăznesc  să viseze dincolo de bariere.
 
            "€œFlysky este modul nostru de a vedea lumea".
 
            FlySky s-a născut din entuziasmul, spiritul de aventură, dar și din munca susținută a echipei noastre și ambiția de a fi cei mai buni. Experiența și pasiunea pentru călătorii ne-au îndrumat pas cu pas pentru a construi cu răbdare și devotament această platformă online, menită să vă ofere o percepție diferită despre lume. Agenția Fly Sky Europe GmbH face parte din Grupul Fly Sky,  prezent pe piața din România încă din 1997.
 
             Echipa noastră este formată din persoane creative și specialiști în domeniu, lucru care ne permite să oferim servicii de înaltă calitate. Ajutăm clienții să își planifice călătoria până la cel mai mic detaliu, în cel mai simplu mod pentru că venim în întâmpinarea lor cu toate informațiile și sfaturile necesare, astfel economisesc timp și bani.

             Împreună găsim cele mai convenabile oferte pentru bilete de avion, vacanțe, cazare, city-break-uri și asigurări de călătorie, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de vacanță. Este important pentru noi să vă aflăm părerile și comentariile, deoarece este cel mai bun mod de a evolua în acord cu așteptările dumneavoastră.  


 


De ce Flysky?

 

Este uşor şi vă ajută să economisiţi timp şi bani pentru că aveţi la dispoziţie toate ofertele companiilor aeriene de linie din întreaga lume actualizate în timp real.

Suntem alături de dumneavoastră pentru a gasi împreuna cele mai avantajose şi ieftine bilete fără intermediari şi alte costuri adiţionale.

 Consultanţii noştri vă stau la dispoziţie cu informaţii suplimentare, iar siguranţa tranzacţiilor efectuate este garantată de cele mai noi tehnologii utilizate de site-ul nostru.

Mai mult, venim în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră cu oferte speciale pentru city break-uri, circuite sau sejururi si ne ocupăm de asigurările medicale de călătorie, astfel încât să vă bucuraţi de vacantă pe deplin.
Date de contact

Tel: (+49) 069430904015

        (+4) 0318282266


E-mail: rezervari@flysky.ro


Program Call Center: 
L-V: 08.00 - 19.00
S-D: 08.00 - 14.00

Adresa: Europa-Allee 151 D1 60326 Frankfurt am Main


Urmareste-ne si pe:
Google + - Facebook - Twitter


Partenerii noştri:

  • Travelport.
    Combină primul loc pe piaţa online cu o ofertă solidă către agenţiile de turism, soluţii pentru clienţii corporativi sau individuali ai acestora, prin Worldspan™ şi Galileo™ dar şi alte produse adiţionale precum Travelport E-Pricing™ şi Travelport Universal API™. Suntem gata să răspundem necesităţilor evoluţiei companiei dumneavoastră.

     
  • RomCard
    Lider în România pentru furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare. Activitatea firmei include: autorizarea tranzacţiilor cu carduri (front office), administrare baze de date, switching naţional şi internaţional, decontarea şi procesarea tranzacţiilor cu carduri (back office), soluţie "3DSecure" la cheie pentru băncile acceptatoare şi emitente pentru servicii e-comerce "Verified by Visa" şi "MasterCard SecureCode".

 

Hotels Combined 

HC vă permite să căutaţi şi să comparaţi instantaneu preţurile şi disponibilitatea camerelor de hotel de pe principalele site-uri de turism, cum ar fi Expedia, Hotels.com, Venere, Laterooms, EasyToBook (şi multe altele) - toate în lista de rezultate a aceleiaşi căutări. HotelsCombined.com găseşte cele mai bune oferte de hoteluri de pe principalele site-uri de turism cu o singură căutare, simplă şi rapidă. Fără taxe sau preţuri majorate - 100% gratuit.

© FlySky.ro 1997 - 2019
Privacy policy
All rights reserved.

Customer Support
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Opening hours:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

About us | Contact | Terms and conditions | Privacy policy | A.N.P.C.