Home   /   Insurance
Asigurări
Ţară:
Persoane: 
sub 65 ani
intre 65 si 70 ani

Data plecării:
Data întoarcerii:
Date de contact:
(+4) 031 82 82 266

(+4) 021 23 03 466

rezervari@flysky.ro
Generali Asigurari:
Generali Asigurari: Vrei sa iti protejezi familia si bunurile, sa iti pui compania la adapost de pierderi financiare sau pur si simplu sa ai investitiile in siguranta. Va oferim cele mai bune pachete de asigurari pentru persoane fizice (Locuinte, Raspundere civila, Vacante si calatorii, Auto, Viata, Sanatate) si persoane juridice (Transport, Angajati, Raspundere civila, Auto, IMM, Birouri si cabinete profesionale, Asigurari tehnice.
Ce este asigurarea Turist ?
Atunci cand pleci intr-o calatorie, nu trebuie sa te gandesti la accidente sau la imbolnaviri subite. Cu toate acestea, ele sunt riscuri care pot aparea oricand si care trebuie tratate ca atare.

Acum, cu asigurarea Turist, poti alege o calatorie linistita in afara Romaniei. Acesta este un produs care te protejeaza de aceste doua evenimente neplacute. Asigurarea TURIST se adreseaza oricarei persoane cu domiciliul stabil sau rezidenta in Romania, cu varsta de pana la 70 de ani.

In functie de zona in care calatoresti, sumele maxime despagubite sunt de 50.000 de euro pentru Europa, sau 15.000 euro pentru intreaga lume. In plus, pentru urgentele stomatologice, acestea sunt acoperite prin asigurare in limita a 300 de euro.

Pleci in vacanta cu familia sau un grup de prieteni? Atunci te asteapta reduceri tentante!
Ce este asigurarea Turist Plus Premium?
Ai ales deja destinatia ideala, biletele de avion sunt cumparate, rezervarea la hotel este facuta, visezi la locurile pe care le vei vizita sau la lista de suveniruri pe care le vei aduce celor dragi? Cu Turist Plus Premium ai numai solutii pozitive la situatiile care iti pot umbri entuziasmul!

Compania aeriana a dat faliment sau biletele de calatorie au fost returnate? - pentru fiecare dintre aceste riscuri ai acoperire in limita a 400 de euro. Ai intrerupt calatoria din cauza unui eveniment neprevazut ? Ai acoperire in limita a 2000 euro pentru biletul de intoarcere si zilele de vacanta neconsumate.

Plecarea din tara ti-a fost respinsa sau compania aeriana a refuzat imbarcarea ta la bord? - asigurarea acopera fiecare risc in limita a 1.000 de euro. Serviciile necorespunzatoare din avion te-au determinat sa apelezi la ingrijiri medicale? - ai si acest risc acoperit in limita a 2.000 de euro.

Ai pierdut documentele sau ti-au fost furate? - Asigurarea iti acopera 1.000 de euro pentru acest risc. Lista de acoperiri continua.
© FlySky.ro 1997 - 2021
Politica de confidenţialitate
Toate drepturile rezervate.

Asistenţă clienţi
(+4) 031 82 82 266
rezervari@flysky.ro

Program:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

Call center:
L-V 09.00 - 18.00 / S: 09.00 - 15.00 / D - Inchis

  

Despre noi | Contact | Termeni şi condiţii | Politica de confidenţialitate | A.N.P.C.